30 Haziran 2010 Çarşamba

Mazda MX-5 Miyaco Special Edition


Mazda'nın küçük roadster modeli MX-5'in 20. yaş kutlamaları devam ediyor. Black&Mat ve 20th Anniversary Edition modellerinin ardından Miyaco adlı özel üretim modelleri tanıtılan otomobil hala ilk günki kadar dinamik görünüyor.

Sadece İngiltere pazarında satıla sunulacak olan Miyaco'da 17 inç çaplı jantlar, sis farları ve metalik boya standart olarak sunulurken ön süspansiyon sistemi de elde geçirilmiş.

İç mekanda siyah deri döşeme ve kırmızı dikiş iplikleri dikkat çekerken aracın sınırlı üretim olduğunu gösteren bir plaka, klima ve özel paspaslar standart donanımda sunulmakta.

Hem kumaş hem de metal tavana sahip modelleri satılacak olan otomobilin kumaş tavanlı versiyonlarında 126 beygir güç üretebilen 1.8 litre hacimli motor görev yaparken metal tavanlı kardeşte 160 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli ünite bulunuyor.

Her iki tavan seçeneğinden de 500 adet üretilecek olan otomobilin metal tavanlı versiyonları sadece gümüş grisi gövde rengiyle alınabilirken kumaş tavanlı versiyonlarda kırmızı renk seçeneği de bulunuyor. 1.8 litre hacimli versiyonun İngiltere fiyatı 18.385 Sterlin olarak açıklanırken 2 litre hacimli motorla birlikte fiyat 20.885 Sterlin seviyesine çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder