16 Haziran 2010 Çarşamba

Opel Astra Sports Tourer


Opel, yeni Astra'nın station wagon modeli Sports Tourer'ı tanıttı. C sütununa kadar hatchback modelle aynı tasarım özelliklerine sahip olan otomobilin arkasıysa Insignia Sports Tourer ve Astra hatchback modellerinin bir karışımı gibi duruyor.

FlexFold adlı koltuk katlama sistemiyle donatılan ilk otomobil olan Astra Sports Tourer'da arka koltuk sırası, bagajda bulunan düğmelere basarak 60/40 oranında katlanabiliyor. Bu katlanma işlemi sırasında koltukların oturma zeminleri de ayarlanarak toplam 1.835 mm'lik uzunluğa sahip düz bir yükleme zemini elde edilebiliyor. Bagaj hacmi 500 litre olan otomobilin arka koltukları katlandığında bu hacim 1.550 litreye ulaşıyor. Aks mesafesi 2.685 mm olarak açıklanan otomobilin arka aks iz açıklığı 1.558 mm.

İç mekan tasarımı hatchback modellerinkinden farklı olmayan otomobilin toplam sayısı 8 adede ulaşan benzinli ve Diesel motor seçeneklerinin güçleri 95 ile 180 beygir arasında değişiyor. Aileye yeni eklenen turbo beslemeli benzinli motor 120 beygir güç üretiyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan bu motorun yanında aynı ünitenin 140 beygir güç üretebilen versiyonu da 6 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneğiyle sunulmaya başlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder