1 Eylül 2009 Salı

Toyota Auris HSD Full Hybrid Concept


Toyota, ülkemizde üretilen Auris modelinin hibrit versiyonunu 2009 Frankfurt otomobil fuarında tanıtacağını duyurdu.

Detay vermekten kaçınan Toyota, aracın 150 örneğinin 2010 yılı başında Avrupa'da potansiyel alıcılara uzun dönem testi amaçlı verileceğini belirtti.

4 yorum:

  1. Yukarıda yayınladıkları görsel de bir sonraki Auris (hatta genel olarak C segmenti Toyota) suratını temsil ediyor sanırım. Mercedes C serisinin keskin çizgilerine benzer bir karaktere yöneliyor Toyota anladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
  2. Bence artık bu zaman kadar ki tasarım felsefesini ciddi olarak gözden geçirmeli Toyota.Sorunsuz otomobil yapmak için mekaniğe önem vermekten tasarımı ihaml etmişler gibi bir izlenim var bende hep.Her yeni modelde ümitleniyorum Toyota nın tasarımından ama hep bir hayal kırıklığı hep bir eksiklik.Umarım değişir...

    YanıtlaSil
  3. Ben de katılıyorum tasarımın sıradanlığına. Kalite dendiğinde ön sıralarda Toyota fakat tasarımı orijinal olan bir modelini sorsanız kem küm ederim sadece. Resmen çocuğun eline kalem verip çizdirmişler gibi basit çizgilere sahip otomobiller çıkıyor Toyota'dan ki bence Supra gibi bir otomobili üretebilmiş bir marka için yazık.

    YanıtlaSil
  4. genel olarak tasarım benim de pek hoşuma gitmiyor ancak YARİS çok hoş duygular uyandırıyor bende

    YanıtlaSil