19 Aralık 2012 Çarşamba

BMW 1 Serisi Lifestyle


BMW'nin yakında yenileyeceği 1 Serisi Coupé ve Cabriolet modellerine sınırlı üretim bir donanım seviyesi eklendi. Teknik bir yenilik sunmayan araçların görünümlerinde ufak tefek yenilikler var.


Füme, siyah ve beyaz gövde renkleriyle sunulacak olan araçlarda 18 inç çaplı jantlar, mat veya siyah krom egzoz çıkışları ve açık renkli ön panjur standart olarak sunulurken Coupé'de siyaha boyanmış cam şeritleri Cabriolet'deyse kahverengi tavan bulunmakta.

İç mekana geçildiğinde kahverengi deri döşemenin koltuklar, kapı içleri ve direksiyon simidinde kullanıldığı görülürken aynı renk paspaslarda da kendisini göstermiş. Konsolu ahşap kaplanan araçların tavan iç döşemesiyse siyah renkli.

6 yorum:

  1. şahsi fikrim oldukça çirkin bir araba olduğu yönündedir. bakın şahsi fikrim diyorum. hemen celallenmeyin. alan adam elbette iyi günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
  2. böyle şeylere gerek yok bmw.

    YanıtlaSil
  3. 2 kapı 1 coupe çok az sayıda ülkemizde, bence boyutları genç kesim için mükemmel

    YanıtlaSil
  4. Aracın boyutları makul ama hatchback kardeşinde sunulan 1.6 litre hacimli motor seçenekleri olmadıktan sonra fiyatı çok yüksek kalıyor. Aynı fiyata 3 Serisi alınabildikten sonra çok şansı kalmıyor 1'in.

    YanıtlaSil
  5. yeni modelleri gelmeden satabildigimizi satalim mantigi var gibi. cani saolsun bmwdir sonucta kalbimizde yeri ayridir.

    YanıtlaSil