21 Temmuz 2012 Cumartesi

Smart ForTwo Brabus 10th Anniversary Edition


Smart ve Brabus, ortaklıklarının 10. yılını kutlamak amacıyla sınırlı üretim bir ForTwo modelini piyasaya sürecek. Teknik bir değişiklik sunmayan araçta görünüme yönelik farklılıklar var.

Stil paketiyle donatılan aracın yan etekleri ve ön tamponu altına yerleştirilen splitter, tridion ve gövdenin geri kalanı gibi gümüş grisine boyanırken jantlar çok daha koyu renkleriyle dikkat çekiyor. Ön panjurda kullanılan ızgaralar yuvarlak delikleriyle dikkat çekerken koyulaştırılmış farlar, kırmızı renkli Brabus logoları ve arka tamponun ortasına yerleştirilen çift egzoz çıkışı standart olarak sunuluyor.


İç mekanına geçildiğinde siyah deri ile kaplı koltukların kafalıklarında Brabus logoları dikkat çekerken yan destekler üzerinde de "10th Anniversary" işlemeleri bulunuyor. Dikiş ipliklerinin yanında gösterge tablosu, hoparlör ve orta konsol üzerinde bulunan göstergelerin çerçevelerini de kırmızı renkte sunan Smart yer yer piyano siyahı kaplamalara da yer vermiş.

Küçük çaplı, sportif görünümlü bir direksiyon simidine sahip olan aracın vites topuzu üzerine motoru çalıştırmak için bir düğme eklenirken ısıtmalı koltuklar, aydınlatma paketi ve numaralı sınırlı üretim plakası standart donanımda bulunuyor.

Sadece 100 örneği bulunacak olan aracın motoruysa diğer ForTwo Brabus modellerinden farksız. Turbo beslemeye sahip 1 litre hacimli ünite 102 beygir güç, 147 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 8.9 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 155 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder