18 Ocak 2024 Perşembe

Hyundai Bayon


Hyundai'nin Türkiye'de ürettiği küçük SUV modeli Bayon makyajlandı. Markanın güncel tasarım dilini daha iyi temsil eden yeni yüzüne kavuşan otomobilin kaputu altında bir yenilik yok. İç mekandaysa farklılıklar zor fark edilir cinsten.

Yeni gövde renkleri ve jant tasarımıyla ilk bakışta farkını belli eden otomobilin ön tamponu yenilenmiş. Hava geçişleri, gümüş renkli koruma ve panjurun tamamı yeniden şekillendirilirken çift katlı farların üst bölümü ortadan birbirine bağlanmış. Alt bölümse biraz daha koyulaştırılmış.

Arkaya geçildiğinde çift katlı stopların üst bölümünde bir yenilik olmadığı görülebiliyor. Alt bölümse tamponla birlikte yeniden tasarlanmış. Bu bölümde daha büyük bir kısmı gövde rengine boyanan tamponun altında yer alan gümüş renkli koruma da genişlemiş.

İç mekanda kullanılan plastik ve trim parçaları daha açık renkte sunulan Bayon'da uzaktan güncellenebilen dokunmatik ekran bulunuyor. Döşeme kumaşları da yenilenen aracın hem ön hem de arka koltuk yolcuları için birer tane ek USB-C portu sunulmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder