5 Kasım 2023 Pazar

Suzuki eVX


Suzuki'nin Avrupa pazarına uygun elektrikli model üretimi yakında başlayacakmış gibi duruyor. 2023 yılının başında tanıtılan eVX konseptinin seri üretime daha yakın halini Japonya'da sergileyen üretici otomobile iç mekan da vermiş.

Boyutlarında değişim olmayan otomobil 4.3 metre boya, 1.8 metre ene ve 1.6 metre yüksekliğe sahip. Çatal biçimli LED farları ortaya doğru uzayan aracın marka losu da ışıklandırılıp yukarıya alınmış. Tamponları elden geçirilen modelin yan kameraları da yerini ince yapılı aynalara bırakmış.

Jant tasarımları da hafifçe değişen otomobil çerçevesiz kapı camları ve hemzemin kapı kollarını da korumuş. LED stoplar artık ortada birleşmezken logo ve model isminin yine daha yukarıya alındığı görülebiliyor. İlk konseptin merkezi yerleşimli arka sis farıysa yerini çift reflektöre bırakmış.

İç mekanda şık görünen bir dijital gösterge paneli sunan konseptte oval direksiyon simidi ve çok ilginç görünen havalandırma ızgaraları kullanılmış. Her noktasında dokunmatik düğmelere yer verilen otomobilin 500 km menzile ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder