20 Ekim 2023 Cuma

Nissan Hyper Punk


Nissan'ın dikkat çekici konseptlerinin sonu gelmiyor. Elektrik motorlu araçların görünümleri de her seferinde daha da şaşırtıcı hale geliyor. Teknik verileri açıklanmayan konseptlerden üçgen temalı olduğunu söyleyebileceğimiz araçsa kesinlikle Hyper Punk.

Köşeli hatlarıyla öne çıkan modelin LED aydınlatmalarında bile üçgen parçalar görülüyor. Sivri burun yapısında tampon koruması kullanılırken 23 inç çaplı jantlarda da aydınlatma bulunuyor. Şişkin çamurluklar ve siyah renkli gövde korumaları yan bölümde öne çıkarken ayna ve kapı kolu gibi parçalar bu bölümde yer almıyor.

Bagaj kapağı üzerinde yer alan spoiler bile köşeli bir görünüm sunan konseptin 3 boyutlu stopları da üçgen motiflere sahip. Lastik desenlerinin de aynı olması kimseyi şaşırtmayacaktır. Siyah renkli büyük arka tamponun gövdeden çıkıntı yapmaması da aracı daha küçük gösteriyor.

Yukarıya doğru açılan kapılardan ulaşılan iç mekanda sürücü ve yolcu bölümü ayrılmış. Köşeli direksiyon simidine sahip olan modelin dijital gösterge paneli de çok parçalı. Sürücü bölümünde yer alan üçgen çıkıntılar ve beyaz döşemelerin burada kırmızıya dönmesi farklı bir görünüm ortaya çıkarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder