17 Şubat 2022 Perşembe

Porsche Macan T


Porsche, her modeline yaptığı gibi Macan'ın da model ailesini genişletiyor. Genelde en güçlü versiyonlar sona saklanıyor olsa da bu sefer küçük motorlu Macan biraz daha sportifleştirilmiş. Üstelik 911'den tanıdığımız bir uzantı da ismine eklenmiş.

Ön tamponda yer alan hava girişleri arasındaki bölümler de koyu renkli olarak sunulan otomobilde yan aynalar da yine bu renkte. Füme renkli jantları 20 inç çaplı olan Macan T, dört çıkışlı sportif egzoz sistemini standart olarak sunuyor. 21 inç çaplı jantları opsiyonel olarak sunan modelin kapı korumalarında da aracın modeli belirtilmiş.

İç mekanda da yarı deri koltuk döşemeleri ve Macan T armalı kapı eşik kaplamaları yer alan otomobilde adaptif süspansiyon sistemi standart olarak sunuluyor. Bu arada elden geçirilen sistem 15 mm alçaltılmış. Çekiş sistemi de arkaya daha çok tork gönderecek şekilde güncellenmiş. Opsiyonel olarak sunulan havalı süspansiyon sistemiyse 10 mm alçaltılmış.

Kaputu altında 265 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli motor barındıran araçta çift kavramalı, 7 ileri vitesli, yarı otomatik şanzıman kullanılmış. 0'dan 100 km/s sürate 6.2 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 232 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder