17 Eylül 2021 Cuma

Citroën C3


Yanlış görmüyorsunuz. Fransız üretici Citroën, B segmentinde yer alan C3'ün yeni modelini tanıttı. Avrupa pazarında daha yeni makyajlanan C3 modeli bir tarafa, bu otomobil Hindistan ve Güney Amerika pazarlarında satılacak.

Araca dışarıdan bakıldığında C3'ten ziyade C3 Aircross havası olduğunu söyleyebiliriz. Markanın çift katlı far tasarımını koruyan modelin tampon, kapı altı ve çamurlukları çevresinde siyah renkli korumalar yer alırken tavan dahil birçok noktada canlı renk seçenekleri sunuluyor. Ön ve arka çamurluklarında büyük oyuklar bulunan aracın tavan rayları siyah renkli 

İç bölümde de Avrupa pazarlarında satılan küçük kardeşlerinden çok daha renkli bir görünüm bizleri karşılıyor. Kapı ön konsolda sunulan ve dış renkle uyumlu bölümler haricinde metalik gri trim parçaları ve kapı içlerinin beyaz rengi dikkatlerden kaçmıyor. Havalandırma ızgaralarında Fransız markanın ilginç dokunuşları görülürken dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekran gözlerden kaçmıyor.

3.98 metre boya sahip olan otomobilin aks mesafesiyse 2.54 metre. Bu değer, Avrupa'nın C3'üyle aynı. Bagaj hacmi 315 litre olarak açıklanan modelin kaputu altında yer alacak motor seçenekleriyse henüz detaylandırılmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder