18 Eylül 2021 Cumartesi

Wuling Asta


Çin'den son zamanlarda gelen haberlerin büyük çoğunluğu elektrikli otomobillerle ilgili olsa da Asta gibi bazı araçlar bu trendin dışına çıkabiliyor. Bu SUV modelin farkı, bildiğimiz standart modellere olan yakınlığı.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken araçta büyük bir ön panjur, LED farlar, siyah renkli korumalar, zemine kadar uzanan kapılar, siyah renkli tavan, küçük bir spoiler ve yatay stoplar yer alıyor. 4.594 mm boya, 1.82 mm genişliğe ve 1.740 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.750 mm.

İç mekanında modern bir sadelik olan araçta üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, geniş sayılabilecek bir dokunmatik ekran, şık bir şekilde gizlenmiş havalandırma ızgaraları, koyu ahşap kaplamalar ve açık renkli deri döşeme dikkatlerden kaçmıyor.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 1.5 litre hacimli, 147 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen benzinli mor motor barındıran Asta'da sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) görev yapıyor. Modelin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 10.6 saniye sürüyor.

1 yorum:

  1. Keşke bu arabalar Türkiye'ye de getirilse. O zaman ne güzel piyasa biraz ucuzlardı.

    YanıtlaSil