8 Ocak 2021 Cuma

Jeep Grand Cherokee L


Jeep, Grand Cherokee'nin üç koltuk sıralı seçeneğini tanıttı. 2020 yılının Eylül ayında ortaya çıkan Grand Wagoneer'in tasarım çizgisinden devam ettiği görülen otomobil, iki koltuk sıralı güncel Grand Cherokee ile birlikte üretilecek.

Önden bakıldığında Grand Wagoneer'dan farklı görünmeyen otomobilde ince ön panjur ve LED farlar kullanılırken tamponda geniş bir hava girişi bulunuyor. Çamurluklarının üst kısımları düzleştirilmiş olan modelde 20 inçe kadar çap sunan jantlar görev yapıyor. Arkadaysa spoiler, ince LED stoplar ve kısa tutulan tamponun köşelerine gizlenmiş egzoz çıkışları bulunuyor.

Üç koltuk sırası sunan iç mekanı modern görünen Grand Cherokee L'de dijital gösterge paneli, 3 kollu direksiyon simidi, 3 koltuk sırası için de hava üfleçleri, geniş sayılabilecek ve havalandırma kumandalarını da içine alan dokunmatik ekran ünitesi ve 19 hoparlöre sahip McIntosh ses sistemi gibi donanımlar bulunuyor.

Kaputu altında tanıdık motorlara yer veren Jeep, 3.6 litre hacimli V6'dan 295 beygir güç, 350 Nm tork alabilirken 5.7 litre hacimli V8, 362 beygir güç, 530 Nm tork alıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi osiyonel olarak sunulurken 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart. Ayrıca araçlarda seviye ayarlı adaptif süspansiyon sistemi de alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder