6 Ocak 2021 Çarşamba

Singer ACS


Ürettiği Porsche 911 restomod modellerle otomobil markaları arasında özel bir yere sahip olan Singer yeni aracını tanıttı. İsmi açıklanmayan bir müşteri için iki örneği üretilecek olan otomobil 959 ve 911 Safari'ye göz kırpıyor.

ACS'e ilk bakışta bile farklı bir araçla karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Ana hatları bir 911 olsa da çok daha yüksek yapı, geniş çamurluklar, neredeyse yok edilen tamponlar, 16 inç çaplı, dövme jantlar ve araziye uygun lastikler modelin asıl amacını belli ediyor.

Tabanı 5 mm kalınlığında alüminyum korumaya sahip olan ACS'te, her köşede çift amortisörlü süspansiyon sistemi, sökülebilir çamurluklar, dört pistonlu kaliperlere sahip frenler, ek havalandırma giriş ve çıkışlarıyla ortaya yerleştirilmiş çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor.

İç mekanı oldukça modern görünen otomobilde tam boy takla kafesi, dijital göstergeler, üç kollu direksiyon simidi, yarış koltukları, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve hidrolik el freni gibi donanımlar bulunuyor.

964 kasa kodlu Porsche 911 temellerini kullanan otomobilin çift turbo beslemeye sahip, 3.6 litre hacimli, 6 silindirli Boxer motoru 450 beygir güç üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 5 ileri vitesli, sıralı şanzıman da standart donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder