6 Nisan 2019 Cumartesi

Buick Velite 6


Buick markası gezegenin birçok yerinde çok başarılı satış değerlerine ulaşamıyor olsa da aynı şey Çin pazarı için geçerli değil. Bu nedenle markanın bu ülkede yaptığı yatırımlar da sürekli artıyor. Daha önce Velite 6'nin hibrit seçeneğine sahip olan Çin bu sefer de aracın elektrikli versiyonuna kavuşuyor.

Dinamik görünümlü bir station wagon olan Velite 6, agresif sayılabilecek karakter çizgileriyle dikkat çeken bir otomobil. Ayrıca ön bölümün tasarımı da Opel modellerini andırıyor. İç mekanda da bu benzerlik devam etse de dijital gösterge paneli ve tablet yerleşimli dokunmatik ekran havayı biraz da olsa değiştirebilmiş.


Hibrit seçeneğinde bir çift elektrik motoru ve atmosferik emişli, 1.5 litre hacimli benzinli motor kullanan aracın elektrikli seçeneğinde 116 beygir güç, 255 Nm tork üretebilen bir elektrik motoru bulunuyor. 300 km menzile sahip otomobilin bagaj hacmiyse 455 litre. İlerleyen aylarda aileye şarj edilebilir hibrit versiyon da eklenecek. Bu modelin 60 km'lik elektrik menziline sahip olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder