11 Şubat 2019 Pazartesi

Mitsubishi Outlander PHEV Commercial


İşte günümüzün ilginç crossover modellerinden bir tanesi. Üstelik bu sefer aracın crossover kısmı sadece segmentler arası geçişinden değil, Mitsubishi, Outlander'ın hibrit versiyonunun ticari bir versiyonunu tanıttı.


Dışarıdan bakıldığında arka yan camların gövde rengine boyanmasından başka bir farklılık sunmayan otomobilin geriye kalan özellikleri binek seçenekle aynı. 18 inç çaplı jantlar, kromajlı parçalar ve arka bölümde görülebilen spoiler standart donanımlar arasında.


İç mekana geçildiğinde de ön bölümün değişmediği görülebilirken dokunmatik ekran, deri-nubuk koltuk döşemeleri ve sürüş modu seçicisi gibi kalemlerin hazır olduğu söylenebilir. Arka koltukları iptal edilen modelin ön koltukları arkasına da separatör eklenmiş. Bo sayede yükleme bölümünün boyu 1.650 mm'ye, genişliği 1.000 mm'ye, yüksekliğiyse 800 mm'ye yükselmiş. Taşıma kapasitesiyse 510 kg olmuş.


Kaputu altında binek modelden tanıdığımız hibrit ünite görev yapan otomobilin 2.4 litre hacimli benzinli motoru 2 elektrik motoruyla birlikte 165 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 10.5 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 170 km/s olarak açıklanıyor.

1 yorum:

  1. İnsan şu motoru üretirken uyanır ya. Yazık kardeşim sene olmuş 2019.

    YanıtlaSil