15 Kasım 2018 Perşembe

BMW M340i


Yeni nesil 3 Serisi'nin tanıtımının üzerinden çok uzun bir süre geçmeden Alman firmanın performans seçenekleri ortaya çıkıyor. Meraklılar M3'ü bekliyor olsa da ilk sırada M340i seçenekleri var.

Görünümünde yenilikler bulunan otomobilde daha agresif duran tamponlar ve yan etekler kullanılırken ön panjur, tampon hava girişleri, jantlar ve yan aynalarda altın renkli boya görülebiliyor. Çift egzoz çıkışına sahip olan aracın büyüyen fren diskleri mavi kaliperlerle eşleştirilmiş.


İç mekanda metal detaylar, daha sportif yan desteklere sahip ön koltuklar ve dijital gösterge paneli standart olarak sunulan otomobilde adaptif M süspansiyon sistemi de kullanılmış.

Kaputu altında 3 litre hacimli, sıralı 6 silindirli bir motor yer alan model 374 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilen M340i'de 8 ileri vitesli, tam otomatik şanzıman kullanılmış. Maksimum sürati 250 km/s'te sınırlanan aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması, xDrive ile sadece 4.4 saniye sürüyor.

1 yorum: