17 Ekim 2018 Çarşamba

Škoda Kodiaq GT


Avrupaşı üreticiler Çin'e çalışmaya devam ediyor. Çek marka Škoda, Kamiq'in ardından yine sadece Çin'de satacağını açıkladığı SUV modeli Kodiaq GT'yi tanıttı. Araç, Kodiaq'ın coupé tasarımlı seçeneği.

Önden bakıldığında yeni tamponu sayesinde standart Kodiaq'tan biraz daha sportif görünen 4.63 metre boyundaki otomobilin ön çamurluklarının arkasında farklı bir süs parçası yer alıyor. Tavanı erken alçalmaya başlayan otomobilin arkasıysa yepyeni.


Yatık bir bagaj kapağı camı ve yanlara doğru uzayan spoiler sayesinde dinamik bir arka bölüme sahip olan Kodiaq GT'nin LED stopları da hoş bir tasarıma sahip. Farklı yapıya sahip tamponda reflektörlerin arası da kırmızı renkte sunulurken çift egzoz çıkışı da sportif duruyor.


İç mekanında alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, karbon fiber görünümlü trim parçaları dikkat çeken otomobilin ön koltukları sabit kafalıklara ve yüksek yan desteklere sahip.

Aracın kaputu altında kullanılan 2 litre hacimli, benzinli motorun 186 ve 220 beygir güç üretebilen iki seçeneği bulunacak. İlk seçenek önden, ikincisiyse dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder