13 Haziran 2018 Çarşamba

Aston Martin Rapide AMR


Aston Martin'in en güçlü modellerini üretecek olan AMR'ın tanıtılmasının ardından ikinci araç da ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Cenevre'de konsept olarak karşımıza çıkan araç neredeyse hiçbir değişikliğe uğramadan satışa sunuldu.

AMR'ın imzası niteliğinde olan neon şeritlerin haricinde karbon fiber splitter ile donatılan farklı ön tampon ve panjur, LED sis farları, 21 inç çaplı jantlar, genişletilmiş yan etekler, büyük hava çıkışlarına sahip kaput, karbon fiber tavan, ucuna karbon fiber eklenti yapılan spoiler, difüzör ve siyah renkli dörtlü egzoz çıkışı araca eklenmiş.


İç mekana geçildiğinde yine neon sarısı süslemeler, Alcantara döşemeler, kontrast renkte sunulan dikiş iplikleri ve karbon fiber detaylar dikkat çekiyor. 10 mm alçaltılmış süspansiyon sistemi, sertliği ayarlanabilir amortisörler ve karbon seramik fren diskleri de donanıman eklenmiş.

Kaputun altında yer alan 5.9 litre hacimli V12 motoru 603 beygir güç, 630 Nm tork üretebilen otomobil, 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılmış. 0'dan 100 km/s sürate 4.4 saniyede ulaşabilen modelin maksimum süratiyse 330 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder