8 Ocak 2018 Pazartesi

Byton M-Byte Concept


Gelişmelere bakılırsa gelecekte bir sürü Çin merkezli elektrikli otomobil markası olacak. Son yıllarda her fuarda bir yenisi tanıtılan markalara bu yıl Las Vegas'ta bir yenisi eklendi. Firmanın ilk konsepti ilgi çekici bir crossover.

Keskin köşeleri yuvarlak hatlarla birleştirebilmiş bir tasarıma sahip olan otomobilin LED aydınlatma grubu ve yan aynalar yerine kullanılan kameraları artık alıştığımız konsept özellikleri. Dar yan cam alanına sahip olan otomobilde şık bir spoiler, büyük jantlar ve ince stoplar sportif bir duruş sergilemiş.


İç mekanı da geleceğe dönük bir yapı sergileyen araç dört kişilik oturma kapasitesi sunarken 49 inçlik gösterge paneli ön konsol boyunca uzanıyor. Ayrıca direksiyon simidi ve ön koltuk sıtlıklarında da ekranlar bulunuyor.

Arkaya yerkeştirilen elektrik motoru 272 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen aracın menzili 400 km olarak açıklanırken gelecekte piyasaya çıkması düşünülen dört tekerlekten çekişli ve çift motorlu modelin 475 beygir güce, 710 Nm torka ve 520 km menzile ulaşması planlanıyor. 240 km menzil için 20 dakika şarj yeterli olurken 30 dakikada piller %80 doluluk oranına ulaşabiliyor.

1 yorum:

  1. Konsept tasarımlar beğenilmezmi?
    Bu beğenilmez.

    YanıtlaSil