4 Aralık 2017 Pazartesi

Range Rover SVAutobiography


Range Rover modellerinin en tepesinde yer alan SVAutobiography yenilendi. Markanın en lüks seçeneği olan araç artık sadece uzun aks mesafeli olarak alınabiliyor.

Dış görünüşe baktığımızda araca özel model isimlerinin yanında bazı trim parçaları ve jantlar gibi ufak tefek farklılıklar görebiliyor olsak da bu modeli, diğerlerinden görsel olarak ayırmak kolay değil.


Durum iç mekana geçildiğinde, ön koltuklar da devam etse de arka koltuklarda iş değişiyor. İki adet tekli koltuğ  sahip olan arka bölümde bu koltuklar neredeyse tamamen yatırılabiliyor. Ayrıca donanımda masaj ve tepeden ayak desteklerine kadar ısıtma fonksiyonu da bulunuyor.

Şampanya şişeleri için bir dolap ve ahşap kaplama, elektrikli olarak açılıp kapanabilen tepsiler, Zenith marka analog saat, 10 inç büyüklüğünde iki adet ekrana sahip arka eğlence sistemi, elektrikli bagaj zemini de farklı donanımlardan bazıları.


Kaput altındaysa makyajlı Range Rover modellerinde kullanılan en güçlü ikili var. Kompresör beslemeye sahip, 5 litre hacimli V8 motor 565 beygir güç, 700 Nm tork üretebilirken P400e isimli hibrit versiyonun 2 litre hacimli benzinli motoru, elektrik motoruyla eşleşip 404 beygir güç, 640 Nm tork üretebiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder