6 Eylül 2017 Çarşamba

Ford EcoSport


Ford'un Frankfurt'ta sergileyeceği yeniliklerden birisi de en küçük SUV modeli EcoSport'un makyajlı versiyonları olacak. Daha çekici bir görünüme kavuşan otomobilde yeni bir Diesel motor da görev yapıyor.

Çift renkli gövdesinde tavanın kontrast rengi A sütunu altına kadar inen yeni araçta farklı jant seçenekleri ve yeni gövde renkleri kullanılırken tamponlar da elden geçirilmiş. Stepnesi artık bagaj kapağında olmayan EcoSport'un yan etekleri de genişlemiş.


İç mekanını önceki nesil Fiesta ile paylaşan EcoSport, makyajla birlikte yeni Fiesta'nın ön konsoluna kavuşsa da kapılarda hala eski modelin izleri görülebiliyor. Orta konsolda yer alan dokunmatik ekranın 8 inçe kadar büyüyebilmesi olumlu.

Kaputu altına 1.5 litre hacimli yeni turbo Diesel motor eklenen otomobil bu üniteyle 125 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. 1 litre hacimli benzinli motorsa turbo besleme sayesinde 100, 125 ve 140 beygir güç seçeneklerine sahip.

3 yorum:

  1. Motor1 youtube kanalından geliyorum, 35'in üzerine çıktık derken? Onur abi sen 35 yaşını geçmiş felan olmazsın en fazla 30 yav nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha, teşekkürler ama 36 yaşındayım malesef :)

      Sil
    2. Ben ekmeğe pepe derken sen ekşi'de bilgi dolu entiriler giriyodun, tabi şöyle bi düşününce normal bu yaş.

      Sil