10 Ocak 2017 Salı

Nissan Vmotion 2.0 Concept


Otomobil üreticilerinin gelecekte izleyecekleri tasarım yolunu çizen konseptler tanıtılmaya devam ediyor. 2017 Detroit otomobil fuarında Nissan'ın sergilediği araç Japon markanın sedan modellerinin yakında nasıl görüneceği hakkında bilgi veriyor.

Tek kelimeyle "Köşeli" olarak özetlenebilecek gövde tasarımında güncel Nissan modellerinin ön panjurunda bulunan V biçimli süslemenin dev bir halinin panjur olarak görev yaptığı görülebiliyor. Etkileyici görünen LED farlar, büyük jantlar, yan aynalar yerine kullanılan kameralar, kısaltılmış C sütunu, siyah renkli tavan, şişkin arka çamurluklar ve kısa tutulmuş bagaj kapağı dinamik bir görünüm sunan detaylar.


B sütunu bulunmayan otomobilin arka kapıları geriye doğru açıldığından iç mekana geçiş sorunsuz. Dört adet tekli koltuğa sahip olan konsept 4.860 mm boyu, 1.890 mm genişliği ve 1.380 mm yüksekliğiyle küçük bir araç olmadığından iç mekanda sunulan hacim de başarılı.

Panoramik cam tavan ve ahşap kaplama taban gibi donanımların yanında otonom sürüş modu da bulunan araç kendi kendisini sürerken Nissan logoları aydınlatılıyor. U şekilli direksiyon simidinin arkasında yer alan büyük dijital ekran hem gösterge paneli hem de bilgi-eğlence sistemi görevini üstlenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder