25 Nisan 2016 Pazartesi

Renault Koleos


Bu yıl prömiyeri Çin'de yapılan araçlar arasına Renault Koleos da katıldı. Eskisiyle alakası kalmayan araç çok daha büyük boyutlarıyla dikkat çekerken Fransız markanın güncel model gamında yer alan diğer modellerle benzerliği gözlerden kaçmıyor.


LED farlar ve yine aynı teknolojiye sahip gündüz aydınlatmaları bu yıl tanıtılan Renault modellerinde de kullanılan araçta büyük ön panjur, alt koruması bulunan tampon, ön kapılara eklenen havalandırma çıkışı görünümlü süslemeler, gövdeyi çepeçevre saran siyah renkli koruma plastikleri, spoiler, bagaj kapağının ortasına kadar uzayan stoplar ve arka tampondan çıkan bir çift egzoz şık bir görünüm sağlıyor.


İç mekanında da bir sürpriz bulunmayan Koleos'un sade hatlarının yanında üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, büyük bir dokunmatik panele sahip orta konsol ve havalandırma kumandaları tanıdık. Vites konsolunun yanlarında tutamaklara yer verilirken daha geride kaydırılabilen kapaklı bir göz bulunuyor.


Temel olarak Nissan X-Trail'in Renault logolu seçeneği olan otomobil buna rağmen iki koltuk sırasına sahip olarak satılacak. Üretimi Çin ve Güney Kore'de yapılacak olan Koleos'un arka koltuklarında 289 mm'lik diz mesafesi sunuluyor.

4 yorum:

  1. güzel araç. daire parasına satarlar artık türkiyede. 3. dünya usulü vergi politikasıyla vatandaş yolmacaya devam.

    YanıtlaSil
  2. öndeki o dev Renault logosu tüm büyüyü bozuyor.

    YanıtlaSil
  3. renault iki farklı jenerasyonu bir arada üretiyor gibi. bi clio, captur,kadjardaki birbirine benzeyen aile var. bi de megane, talisman ve bu koleos ile yürüyen gözü çapaklı jenerasyon var. paralel devlet buraya kadar sızmış:)

    YanıtlaSil