31 Ekim 2015 Cumartesi

Nissan Teatro for Dayz


Nissan'ın bu yıl Tokyo'da sergilediği elektrik motorlu konsepler IDS ile sınırlı değil. Daha çok Japon pazarına yönelik bir araç gibi görünen Teatro for Dayz bir taraftan yeni nesil Cube'un diğer taraftan da Dayz'in gelecekte alacağı halin ipuçlarını veriyor.


Yüksek bir burun kısmına sahip olan araçta LED aydınlatma grubu kullanılırken sis farlarının yana da uygulanması farklı bir detay. Yan aynalar yerine kameralar kullanılırken büyük jantlar, kendilerini daha da büyük gösteren kapaklarla daha aerodinamik bir hale getirilmiş. Arka kapıları geriye doğru açılan otomobilin dik inen bagaj kapağında boydan boya uzanan stoplar görülebiliyor.


Farklı bir iç mekana sahip olan aracın yaşam alanı aslında inanılmaz bir sadelik sunsa da bu görünüm, yolcuların zevklerine göre değiştirilebiliyor. Aslında düz zeminlerden oluşan koltuklar üzerine yapılabilen sanal giydirme ön konsola da uygulanabiliyor. Birçok özelliği ses ve hareket sensörleriyle kumanda edilebilen aracın konsoldan çıkıntı yapan tek aksesuarı oval direksiyon simidi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder