14 Eylül 2015 Pazartesi

BRABUS G500 4x4²


Yeni Mercedes modellerini modifiye etmek konusunda zaman kaybetmek istemeyen firmalar arasında başı çeken BRABUS bu yıl Frankfurt'ta uçuk tasarımlı G500 4x4² modelinin güçlendirilmiş halini sergiliyor.

Aracın görünümünde açık renkli karbon fiber eklemelerle farklılık yaratan firma ön tampon altına LED aydınlatmalar eklerken çamurluklar ve yan aynalarda karbon fiber eklentiler görülebiliyor. Daha büyük jantlarla donatılan devin kaputu üzerinde ek hava giriş ve çıkışları açılırken arka tampon yenilenmiş. Egzoz sistemini de yenileyen BRABUS tavana da bir spoiler eklemiş.


İç mekanda sipariş üzerine farklı renklerde deri ve Alcantara döşeme sunan firma özel paspas seti, metal pedallar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve BRABUS logolu gösterge paneli gibi aksesuarları da listesine eklemiş.

Çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli v8 motoru üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda 500 beygir güç, 710 Nm tork alınabilirken dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli otomatik şanzıman korunmuş. Araç 0'dan 100 km/s sürate 6.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 210 km/s'te sınırlandırılmış.

6 yorum:

  1. Onurcum yeni tiguan tanıtıldı hemen haberini geçmeni rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koçum anlık bilgi istiyorsan oto teknik veri ye felan gir sen

      Sil
  2. Tiguan baya iyi olmuş bu arada

    YanıtlaSil
  3. Elveda qasqai elveda sportage tuscon ix35 elveda . elveda arka koltuklardan çalarak yarı g*t adam oturtan 15ltre benzin yaktıran kuga . hepinizin köküne kibrit suyu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kugam var hakkaten alırken fark etmemeişim sonradan fark ettim o durumu . doğru tespit yani

      Sil
  4. 30 küsür yıldır şu demir kutuyu farklı farklı paketleyip iteliyorlar ya ; adamların pazarlama stratejisi üniversitede tez olcak kadar takdir edilesi bravo , herhalde bunun kadar kâr bırakan , bu zamana kadar çok az değişime uğramış herhalde başka bir araç yoktur dünyada 1- mercedes g , 2- jeep wrangler ,3 - land rover defender , bu arada mercedes g nin özel versiyonları ( bunun gibi ) neden Türkiye ye resmi olarak ithal edilmez anlamıyorum oysa bizim parası olupta bu kutuyu asfallta kullan çok zenginimiz var buradan mercedes-benz yetkililerine duyurulur ! ( ha alacağımdan değil buna bu kadar para verip alıp şehir içinde kullanacak zeki insanları görmek için )

    YanıtlaSil