19 Nisan 2015 Pazar

Mercedes-Benz Concept GLC Coupé


Mercedes ezeli rakibi BMW'nin X6 atağına cevap vermek için aracın ikinci nesil modellerini beklemiş olsa da aynı şeyi X4 için yapmayacakmış gibi görünüyor.

Henüz bir konsept olsa da büyük kardeşi GLE Coupé ile olan benzerlikleri büyük miktarda olan araca önden bakıldığında dik panjur, agresif görünümlü bir tampon ve LED farlar dikkat çekiyor. İnce yapılı yan aynalara yuvarlak sinyaller eklenirken jant çapları 21 inç.


Genişletilmiş çamurluklar ve gizlenmiş kapı kolları gibi detaylara da sahip olan konseptin yan basamakları da kapı altlarına saklanmış. Bombeli tavan yapısı kısa bir bagaj bölümüyle tamamlanan GLC Coupé'nin arkasında ince uzun stoplar ve Lexus modellerini hatırlatan dörtlü egzoz çıkışı kullanılmış.

4.727 mm boya sahip olan otomobil 2.000 mm genişliğe ve 1.593 mm yüksekliğe sahipken aks mesafesi 2.827 mm olarak açıklanıyor.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli benzinli v6 motor bulunduran araç 367 beygir güç, 520 Nm tork üretebiliyor. Üretilen güç dört tekerlekten çekiş sistemine 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılarak iletiliyor.

5 yorum:

  1. Could you please inform us about the price?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kes ulan adi pislik şerefsiz sen hayvan dilinden sormalısın

      Sil
    2. ahahahaha hiç gülesim yoktu

      Sil
  2. Egzoz Lexus, arkası Macan, ön AMG GT. Jant palyaço. Olmamış.

    YanıtlaSil
  3. mercedes de çok üzüldü sen almayacaksın diye şimdi kapatacaklar fabrikaları bütün hep almanya bayrakları yarıya çekti.

    YanıtlaSil