24 Nisan 2015 Cuma

Honda Step WGN


Honda'nın Japonya pazarında sattığı MPV modellerden olan Step WGN yenilendi. Üreticinin global ön yüzüne kavuşan araçta kullanışlı aksesuarların yanında Avrupa pazarı için önemli bir motor da bulunuyor.


Köşeli yapısını koruyan gövdesiyle ana hatları büyük değişime uğramamış olan aracın ön bölümünde modern Honda panjuru, agresif görünümlü tampon, kalın farlar ve küçük kaput dikkat çekerken yan bölümde hafifçe şişirilmiş çamurluklar, geniş cam yüzeyler ve şık jant seçenekleri görülebiliyor.


Stopları D sütununda bulunan Step WGN sportif donanımlı modellerinde bir spoiler sunarken Waku Waku Gate ismi verilen bagaj kapağı mekanizması sayesinde normalde yukarıya doğru açılan kapak yatay olarak da açılabiliyor.


Üç sıra koltuğa sahip olan MPV'de açılabilir camlara sahip kayar arka kapılar sunuluyor. Ön bölümde dijital gösterge paneli, dikdörtgen havalandırma ızgaraları, dokunmatik ekrana sahip orta konsol ve klima kumanda paneli yanına yerleştirilen vites kolu dikkat çekerken bol bol depolama bölümü kullanışlılığı artırmış.


Hem ön hem de orta koltuk sırasında kolay giriş çıkış sistemi bulunabilen otomobilin asıl önemli özelliğiyse kaputu altında saklı. Turbo beslemeye sahip 1.5 litre hacimli VTEC motoru 150 beygir güç, 203 Nm tork üretebilen Step WGN sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) eşleştirilmiş. Araç önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilmekte.

6 yorum:

  1. Türkiye piyasası da bu güzelliği görebilecek mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göremeyecek çok büyük bir ihtimal. gelmez bize genelde böyle şeyler gelse satmaz getiren mağdur olur vs. honda türkiyenin el değiştirmesine kadar gider.

      Sil
    2. Araç gelemez zaten. Sadece sağdan direksiyonlu olarak üretiliyor. Motorsa Civic'e uygulanacak.

      Sil
  2. o ön yolcu koltuğu bizde oyuncak olur

    YanıtlaSil
  3. bence mükemmel olmuş.bize gelmez gelsede 70-80 bine satılır alamayız.

    YanıtlaSil
  4. Harika bir araç bayıldım.

    YanıtlaSil