10 Ocak 2015 Cumartesi

Honda Jade Hybrid


Honda'nın 2013 yılından beri Çin pazarında sattığı MPV modeli Jade Japon pazarına da giriş yapıyor. Çin'de 1.8 litre hacimli bir motorla sunulan otomobil kendi ülkesinde hibrit versiyona sahip olacak.

Ana hatlarında bir tasarım değişikliği olmayan aracın aydınlatma grubu ve ön panjurunda mavi renkli eklemeler dikkat çekerken jant tasarımlarında da farklılık yaşanmış.


Çin pazarında beş kişilik oturma kapasitesiyle de alınabilen Jade Japonya'da 2+2+2 oturma düzenine sahip olarak ısmarlanabilecek. Sürücü konsolunun üst bölümüne yerleştirilen dijital göstergeler ve orta konsolda yer alan büyük dokunmatik ekran dikkat çekerken çerçevesiz iç ayna, küçük yapılı vites kolu, kırmızı renkli motor çalıştırma düğmesi ve şık ahşap kaplamalar diğer detaylar.


Kaputu altında tanıdık bir ikili olan otomobilin 1.5 litre hacimli benzinli motoru 110 beygir güç, 134 Nm tork üretebilirken elektrik motoru 30 beygir güç, 160 Nm tork üretiyor. Gücü lastiklere aktarma göreviyse 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik bir şanzımana verilmiş.

1 yorum:

  1. honda'ya avrupada mpv satılmıyor mu da götürmüyorsunuz diye sormak lazım.

    YanıtlaSil