20 Temmuz 2013 Cumartesi

MINI Cowley, Countryman ALL4 Camp ve Clubvan Camper


Kampçılara gün doğdu. İngiliz üretici MINI, doğa ile başbaşa kalmak isteyen müşterileri için hazırladığı üç özel aracı sergiledi. Kötü haberse araçların henüz birer konsept olması.


Cowley isimli araç aslında arkasına küçük bir karavan takılmış bir Clubman. Tavanında da port bagaj ve bir sörf tahtası sunan otomobilin karavan kısmında küçük bir ocak ve buzdolabı, 220 Volt prizler, ikiz yatak, ses ve görüntü sistemleri yer alıyor.


Countryman ALL4 Camp'in arkasına bir bisiklet taşıyıcısı ekleyen MINI tavanaysa yedek lastikle birlikte katlanabilen bir yatak yerleştirmiş. Bu yatağa ulaşmak için donanıma eklenen merdiven de katlanabiliyor.


Clubvan Camper modeli isminden de anlaşılacağı gibi ticari model Clubvan temelli. Tavanına port bagaj eklenen otomobilin iç mekanında, arka kısımdan dışarıya doğru kaydırılabilen bir mini mutfak bulunuyor. Yolcular için yarış koltukları sunan otomobilin yolcu koltuğu öne yatırılarak arkaya bir yatak eklenebiliyor.

3 yorum:

  1. cowley çok sempatik bir karavan. kesinlikle seri üretim yapılmalı ve bence insanlar onu gördükçe bir çok kişi isteyecek.

    YanıtlaSil
  2. karavanın seri üretimi var hatta dünyaya yayılması da bir türk markası ile oldu.

    http://www.basoglucaravan.com.tr/urunler_caretta_caretta_1500-l-1-sayfa_id-33-id-2660

    YanıtlaSil