4 Haziran 2013 Salı

BRABUS GL B63 620 Widestar


Alman modifikasyon firması BRABUS'un Mercedes GL ailesi için hazırladığı kitlere bir yenisi eklendi. GL63 AMG için hazırlanan motor kiti, yeni geniş gövde paketiyle birlikte sergilendi.

Geniş hava girişlerine sahip yeni ön tamponu üzerinde LED gündüz aydınlatmaları da bulunan aracın çamurlukları genişletilmiş. Yan eteklerine de eklemeler yapılan GL63 AMG'nin daha iddialı görünüme sahip arka tamponunun altında bir difüzör bulunuyor. 21, 22 ve 23 inç çaplı jant seçenekleri sunan BRABUS bagaj kapağı üzerinde bulunan spoilerin üzerine bir spoiler daha eklemiş.


Süspansiyon sistemine eklenen alçaltma modülü sayesinde yüksekliği 30 mm azalan aracın egzoz sistemi de yenilenirken frenler de güçlendirilmiş. Ön aksta 405 mm çaplı disklerle birlikte sunulan 6 pistonlu kaliperlere arka aksta 380 mm çaplı diskler ve dört pistonlu kaliperler eşlik ediyor.

İç mekanda da farklılıklar sunan BRABUS koltukları istenilen renkte deri ve Alcantara ile kaplarken desenler ve dikiş ipliği renkleri de kişiye özel seçilebiliyor. Karbon fiber ve farklı renklerde ahşap kaplamalar da sunan firma ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları, alüminyum pedal seti ve yeni gösterge tablosu gibi farklılıklar sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder