7 Şubat 2013 Perşembe

Volkswagen Beetle GSR


Volkswagen Beetle GSR geri dönüyor. 70'li yıllarda 1303S'in özel bir versiyonu olarak tanıtılan otomobil yeni nesil Beetle ile birlikte tekrardan üretime girdi. Renk kombinasyonu 40 yıl önceki modelden alınan araç aynı atası gibi 3.500 adetlik sınırlı üretim rakamına sahip olacak.

Sarı siyah gövde rengiyle dikkat çeken otomobilin yan kısmında GSR grafikleri bulunurken R Line donanımları da gözden kaçmıyor. Daha sportif tamponlar ve LED gündüz aydınlatmalarına sahip bi-xenon farlar şık bir görünüm sunarken arka spoiler, çift çıkışlı egzoz sistemi, 19 inç çaplı jantlar ve cam tavan da standart sunulan aksesuarlar arasında.


İç mekana geçildiğinde metalik renkli ön konsol kaplaması, GSR logoları, siyah-gri koltuk döşemeleri, sarı renkli dikiş iplikleri, deri kaplı direksiyon simidi, vites kolu ve el freni gibi donanımlar sunan aracın dikkat çeken ek donanımlarıysa alt kısmı düzleştirilmiş R Line logolu direksiyon simidinin üzerine eklenen sınırlı üretim plakası, Fender ses sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız giriş sistemi, Bluetooth bağlantısı ve dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi olarak sıralanabilir.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 210 beygir güç, 280 Nm tork üretebilen araç standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olsa da 6 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzıman da opsiyonel olarak alınabilecek.

3 yorum:

  1. cok isterdim birine sahip olmayi

    YanıtlaSil
  2. onur bey,
    ben bu araca sahip olmak istiyorum ama sizce bunu dogus otomotiv'e mi danismaliyim? onlar almanya'dan getirtirler herhalde. ayrica abd'de tanidiklarimiz var. orada aracin fiyati 32.000$ civarinda. oradan alip, gemiyle buraya getirsek, 2.0 lt hacimli motora sahip bu arac icin gumrukte odeyecegimiz vergilerle beraber fiyati kac olur tabi bilmiyorum ama. hangisi daha mantikli bir secim olur sizce? ayni aracin 1974 modeline de sahibiz ve babam araci cok seviyor. bu yeni versiyonuna da sahip olmak istiyor. ama hangi sekilde getirmeli onu bilemedik. size bir danisayim dedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda ülkeye gelen araçların bile bazılarında sıra yazılmıyor Doğuş'ta. Bunun yanında bir fikir almak mantıklı.

      Vergilerle birlikte aracın fiyatı, giriş fiyatından yaklaşık iki buçuk kat fazla olacaktır. Tabi o da aracın homologe edilmiş olup olmasına bağlı. Gerçi sanırsam 2 litre hacimli motorla homologe edildi ama bir incelemek lazım.

      Sil