2 Haziran 2012 Cumartesi

Chevrolet Cruze


Şubat ayında, station wagon seçeneğiyle birlikte makyajlı yüzü de ortaya çıkan Chevrolet Cruze'un hatchback ve sedan kardeşlerinin de yeni yüzleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Tasarımlarında bir sürpriz olmayan kardeşler yeni ön tamponlarıyla daha sportif bir görünüme sahipken jant seçeneklerinin yenilenmesi görünüme biraz daha gençlik katıyor.


İlk defa iç mekan fotoğrafları da ortaya çıkan otomobilin yeni koltukları daha fazla yan destek sunarken orta konsolun üst kısmında yeni navigasyon sisteminin büyük dokunmatik ekranı dikkat çekiyor.

Kaputu altında yapılan yenilikler henüz açıklanmayan aracın Avrupa pazarında 1.7 litre hacimli turbo Diesel motorun 130 beygir güç üretebilen versiyonuna sahip olacağıysa kesinleşti.

4 yorum:

  1. baska fotograflari yok mu? arkadan gorunumlerini cok merak ettim. her hangi bir led aydinlatma sistemi kullanilmis mi peki?

    YanıtlaSil
  2. tabi herkesin suv araca ihtiyaci var herkes offroad yarislarina katiliyor, trafikte diger araclara yukardan bakmazsak geceleri gozumuze uyku girmiyor. o suv larin CO2 emisyonuyla ilgili bir bilgin var mi? ihtiyaci olmadigi halde sirf satin alabildigi icin parasi oldugu icin gosteris sevdigi icin suv kullanan insanlarin sayisi azalsa bu dunya daha saglikli bir yer olurdu.

    YanıtlaSil
  3. Sadece station wagon seçeneğinin arka fotoğrafları dağıtıldı. Hatta paylaşılan ilk fotoğraf oydu ilginç şekilde.

    YanıtlaSil
  4. Hahaha. Mantikli secenek her zaman SUV ne demektir? Neye gore, kime gore?

    YanıtlaSil