30 Mayıs 2012 Çarşamba

Volkswagen Scirocco GTS


Alman üretici Volkswagen, Scirocco GTS'i geri getiriyor. İlk olarak 1982 yılında, ikinci nesil Scirocco'da sunulan özel donanım bundan 30 yıl sonra sevenleriyle tekrar buluşuyor.

Scirocco'nun en popüler beyaz üzerine çekilen dört kollu ve çift renkli şeritle ilk görüşte tanınabilen aracın 5 kollu yeni jantları 18 inç çaplı. Hafifçe rötuşlanan ön tampon ve yan eteklerle daha sportif bir görünüm ortaya koyan otomobilin aynaları kırmızıya boyanırken ön çamurluklarının üzerine GTS logoları yerleştirilmiş.


Arkasına geçildiğinde daha köşeli bir hale getirildiği görülen tampon ile doğrudan Scirocco R'dan alınan difüzör ve spoiler sayesinde daha dinamik görünen aracın dış mekanındaki değişiklikler bu kadar.

İçeriye adım atılırken kapı eşiklerinde bulunan GTS logolarının koltuk sırtlıklarına da işlendiği görülürken metal pedal seti, piyano siyahı kaplamalar, ön kısmı golf topu şekilli vites kolu, Alcantara döşeme ve kırmızı dikiş iplikleri dikkat çeken diğer ayrıntılar.

Kaputunun altında bir sürpriz barındırmayan otomobilde kullanılan, turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor 211 beygir güç üretebiliyor.

2 yorum:

  1. guzel olmus cidden verilecek parayi hakeder bu araba. genelde seritlerden nefret eden biri olarak beni bile kendisine hayran birakti.

    YanıtlaSil
  2. Görünümü hoş ama hek etme meselesine fiyatını öğrendikten sonra girmek lazım. Gidip özel versiyon diye Scirocco R fiyatı çekerlerse değmez.

    YanıtlaSil