1 Haziran 2012 Cuma

Volkswagen CC R-Line


Volkswagen'in ilk olarak Passat CC ismiyle tanıttığı, daha sonra da gördüğü makyajla birlikte ismi değişen dört kapılı coupé tasarımına sahip aracı CC, R-Line donanımına kavuştu.

Bir önceki nesilde olduğu gibi sportif tasarımlı tampon, yuvarlak sis farları, 18 inç çaplı jantlar, koyulaştırılan stoplar ve daha geniş yan etekler gibi donanımlara sahip olan aracın ön panjuruna R-Line logosu eklenmiş. İç mekanına geçişte R-Line logolu kapı eşik kaplamaları dikkat çeken otomobilde alüminyum pedal seti, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve R-Line logolu sportif koltuklar da bulunuyor.

Donanımında bi-xenon farlar, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar, LED stoplar, otomatik silecekler ve 8 hoparlörlü ses sistemi bulunan otomobilin yarı otomatik şanzımana sahip modellerinde direksiyon simidinin arkasında vites değiştirme kulakçıkları bulunuyor.

Şimdilik sadece turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorla satılacak olan R-Line donanımlı CC'de 6 ileri vitesli manuel veya yarı otomatik (DSG) şanzıman seçenekleri bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder