15 Şubat 2012 Çarşamba

Prindiville Land Rover Defender


Bir Land Rover efsanesi haline gelen Defender çok özel bir versiyona kavuşuyor. Sadece 25 örneği üretilecek olan bu yeni araç güçlenen motoru ve zengin donanımıyla günlük kullanımda sahibini daha fazla tatmin edecek kapasiteye sahip.

Siyaha boyanan ön ve arka tamponla birlikte yan etekleri de yenilenen bu araç metal tavanlı bir Defender 90 temelleri üzerine geliştirilmiş. 18 inç çaplı jantları da siyah renkli olan otomobil LED farlarla donatılmış. İç mekana geçildiğinde sabit kafalıklı sportif koltuklar, direksiyon simidi ve ön konsolu da kapsayan deri döşeme, renkli ekran, navigasyon, Bluetooth, DVD oynatıcı ve mobil internet bağlantısı sunabilen ses sistemi, Alcantara paspaslar sunduğu görülen aracın orta konsoluna yeni bir göz eklenirken ses izolasyonu da artırılmış.


Süspansiyon sistemi yenilenen aracın frenleri de güçlendirilirken titanyum egzoz sistemi de aksesuarlar arasında yerini almış. Kaputunun altında görev yapmakta olan 2.4 litre hacimli Diesel motorun turbo beslemesi yenilenerek 190 beygir güç, 460 Nm tork üretebilmesi sağlanırken Defender'ın 0'dan 96 km/s sürate ulaşma süresi 10 saniyeye inmiş.

Standart olarak 6 ileri vitesli bir manuel şanzımanla donatılacak olan araçta otomatik şanzıman opsiyonel olarak alınabilecek. Başlangıç fiyatı 52.000 Sterlin olarak açıklanan bu özel Defender'ın fiyatı, iç mekanda kullanılması istenen özel malzeme ve renklerle bu değerin üstüne rahatlıkla çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder