13 Ocak 2012 Cuma

Kia Cee'd

Kia'nın C segmentinde bulunan modeli Cee'd yenileniyor. İlk olarak beş kapılı versiyonu tanıtılacak olan otomobilin ilk fotoğrafları internete sızdırıldı bile.

Oldukça sade bir tasarıma sahip olan otomobilin ön kısmında LED gündüz farları ve yeni nesil Kia modellerinin vaz geçilmez panjuru dikkat çekerken tamponda bulunan sis farlarının kromajlı çerçeveleri şık görünüyor.


Hem yan hem de arka tasarımı Opel Astra'yı hatırlatan Cee'd'in arka tamponu, bagaj kapağını gömülü gösteren bir tasarıma sahip.

Resmi tanıtımı 2012 yılının ikinci çeyreğinde yapılacak olan aracın iç mekanında da kalite seviyesinin yükseltildiği belirtildi.

6 yorum:

  1. fena diil gibi, beğendim şahsen. kia için güzel bir araç. pro ceed nasıl olcak acaba.

    YanıtlaSil
  2. Benim de hoşuma gitti. Cee'd böyle olacaksa Pro Cee'd'den daha da umutluyum.

    YanıtlaSil
  3. fena halde opel astra'ya benziyor ama güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. kia tasarıma uğraşmaya başladı. hyundai de... iç malzemeler de iyileşiyor. astra olmuş gerçi bu.

    toyota da silkinsin hafiften.

    YanıtlaSil
  5. toyota operasyonu başlattı zaten.. gt 86 ile beraber yenileniyorlar. avensis güzel bir raya oturtuldu bence.. daha da güzelleşecektir.. yaris de yenilendi ama daha makyaja falan ihtiyacı var.. hybrid versiyonu ise daha göze hoş geliyor.. dünyanın en çirkin aracı corolla'ya ve adam olabilme ümidi taşıyan auris'e de el atarlarsa hoş olacak.. yeni dizayn anlayışlarına yaklaştırırlar umarım.. özellikle corolla'dan umutluyum malum corolla geçmişleri çok özel.. ae86 yı hatırlarım hep toyota deyince..

    YanıtlaSil
  6. Toyota ve Honda fena bir yolda değil gibi ama Nissan Korelileri andıran tasarımlar yapmaya başladı. Bu beni biraz düşündürmüyor değil.

    YanıtlaSil