2 Haziran 2011 Perşembe

Volkswagen Golf R Cabriolet


Volkswagen'in Wörthersee Tour 2011 şovu Audi ve Škoda'nın ardından ana markanın bir modeliyle devam ediyor. Alman üretici, kısa süre önce tanıttığı Golf Cabriolet ile serinin en sportif modeli olan Golf R'ın genlerini birleştirdi.

Henüz bir konsept olan otomobil iki aracın mükemmel bir birleşimi. Yüzü, 19 inç çaplı jantları, çift çıkışlı egzoz sistemi ve sportif iç mekanıyla bir Golf R olan araç tavan sistemi ve yeni arka tarafıyla bir Golf Cabriolet.

Konseptte görülen ek donanımlarsa iç mekanda ve kapı eşiklerinde kullanılan karbon fiber kaplamalarla yine aynı malzemenin yan ayna muhafazalarında kullanılması olarak belirtilebilir.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 270 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen dört tekerlekten çekişli aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi "6 saniyenin altında" olarak açıklanırken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış.

5 yorum:

  1. volkswagen grubu iyi araçlar yapıyor,son dönemde çok başarılar bence.sizce?

    YanıtlaSil
  2. Araç çeşitliliği konusunda hep çok başarılı buldum Volkswagen'i. Son zamanlarda biraz sadeye kaçan bir tasarım anlayışına sahip olsalar da şık ve kaliteli araçlar üretiyorlar.

    YanıtlaSil
  3. golf cabriolet hakkında bi fiyat aralığı var bildiğiniz

    YanıtlaSil
  4. r olanını sormuorm normali

    YanıtlaSil
  5. Almanya başlangıç fiyatı 23.625 Euro. Türkiye'ye gelecek motor versiyonlarına bağlı tabi ama tahmini olarak 30.000 Euro seviyesinden başlayabileceğini söyleyebiliriz.

    YanıtlaSil