2 Haziran 2011 Perşembe

Škoda Fabia RS 2000


Wörthersee Tour 2011 Volkswagen grubunun tanıtımlarıyla devam ediyor. Sahneyi açan Audi'nin ardından sıra ailenin Çek üyesi Škoda'da.

Fabia S2000'den alınan genişletilmiş çamurluklar ve beyaz renkli jantlar otomobilin sportif yönünü oldukça iyi belli ederken genişletilmiş ön ve arka tamponlar, üzerinde ek hava girişleri bulunan motor kaputu ve siyaha boyanmış krom parçalar bu etkiyi pekiştiriyor.

Koyulaştırılan aydınlatma grubuyla birlikte otomobilin dikkatleri en çok çeken yanı olan tavanından da bahsetmemiz gerekiyor. Tamamen iptal edilen tavanla birlikte A sütunu da kısaltılarak daha etkileyici bir görünüm yakalayan Škoda dört kapılı yapısını koruyan otomobilin camlarını da çerçevesiz üretmiş.

İç mekanında dört adet tekli yarış koltuğu ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleriyle dikkat çeken RS 2000'in arka kısmında bulunan büyük spoiler ve küçük yan aynaları karbon fiberden üretilmiş.

Motoru hakkında detaylı bilgi verilmeyen araçta Volkswagen ailesinin turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli benzinli ünitesinin kullanıldığı belirtiliyor.

3 yorum:

  1. "Tamamen iptal edilen tamponla birlikte A sütunu da kısaltılarak daha etkileyici bir görünüm yakalayan Škoda dört kapılı yapısını koruyan otomobilin camlarını da çerçevesiz üretmiş."

    sanırım tampon derken tavan kastedildi?

    YanıtlaSil
  2. Öyle oldu tabi. Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. cihan cömertel2 Haziran 2011 18:56

    ne demek :)

    YanıtlaSil