16 Nisan 2011 Cumartesi

Chevrolet Camaro 45th Anniversary


Chevrolet, popüler spor otomobili Camaro'yu 2012 model yılı için yenilediğini açıkladı. Ufak tefek değişikliklere sahip olan yeni araçla birlikte özel seri 45th Anniversary de tanıtıldı.

Zaten güzel görünen genel hatlarında değişiklik yapılmayan Camaro'nun donanımına yeni bir arka spoiler eklenirken stopların da şekliyle oynanmış. RS görüntü paketine küçük bir anten ekleyen Chevrolet v8 motorlu modellere yeni bir yol tutuş paketi eklemiş. Yenilenen ön ve arka süspansiyon sistemine sahip olan bu pakette 20 inç çaplı jantlar da standart olarak sunuluyor.

İç mekanda da ufak tefek yenilikler sunan Camaro'da direksiyon simidi yenilenirken konsol ve kapı içleri makyajlanmış. Donanımına geri görüş kamerası eklenen araçta ayrıca otomatik kararan iç ayna da kullanılmış.

45. yıl özel versiyonu da tanıtılan Camaro bu araçta siyah gövde rengine kontrast oluşturan gri-kırmızı şeritler, 20 inç çaplı jantlar ve 45. yıl özel logoları sunuyor. İç mekanda da sunulan bu logolarla birlikte koltuk döşemelerinde kullanılmış olan mavi, beyaz ve kırmızı dikiş iplikleri aracı farklılaştırıyor.

2012 model Camaro modellerinde yapılan en büyük yenilikse güçlenen giriş seviyesi motor olmuş. 3.6 litre hacimli v6 ünitenin gücü 327 beygire yükselirken yakıt tüketim değerlerinde bir değişiklik olmamış.

4 yorum:

  1. Onur Bey paylaşımınız için çok teşekkürler araç cidden harika ancak siyah rengi pek tutmadım aracın hatlarını ve kıvrımlarını kapamış bir filmdeki(isim vermiyorum) sarı hali çok hoştu şu anki satış fiyatına değecek bir araç ezber bozan bir yapısı var verilen her kuruşun değeceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. A.B.D. için doğru. Fiyatına göre gayet makul bir araç ama Türkiye'de gerek ilk alım fiyatı gerekse maksimumdan giren MTV'si insanı bezdiriyor.

    YanıtlaSil
  3. 18 litre olduğu söylenen yakıt tüketimi bile aracın tr için hayal olduğunu göstermeye yeter.f458 bile bukadar yakmıyor.

    YanıtlaSil
  4. Tüketim kullanıma göre çok farklılık gösteriyor. Ben A.B.D.'de Camaro SS ile 9 litre/100 km'nin altında ortalama tutturuyordum örneğin.

    YanıtlaSil