6 Aralık 2010 Pazartesi

STARTECH Range Rover Sport


STARTECH, makyajlı Range Rover ve Range Rover Sport için geliştirdiği gövde kitlerini tanıttı. Essen Motor Show 2010'da sergilenen kitler iç mekan geliştirmelerini de içeriyor.

Daha sportif bir tasarıma sahip ön tamponu üzerinde yuvarlak sis farları ve LED gündüz farları bulunan aracın ön panjuru ve Range Rover arması siyaha boyanabiliyor. 22 inç çaplı jantları da değişik renklerde sunulan SUV yeni yan eteklere ve koyulaştırılmış aydınlatma grubuna sahip. Arka kısmında daha büyük bir spoiler ve yeniden şekillendirilen tampon dikkat çekerken egzoz sisteminin dört çıkışı aracı daha sportif gösteriyor.

İç mekanında ışıklandırılmış STARTECH logolu kapı eşikleri, alüminyum pedallar, yüksek kaliteli paspaslar, sportif direksiyon simidi ve değişik renk ve desenlerde deri ve Alcantara döşeme dikkat çekerken konsol ve kapı içleri için değişik renklerde ahşap ve karbon fiber kaplamalar sunuluyor. Arka koltuk yolcuları için eğlence sistemi de sunan firma ön koltukların arkasına yerleştirdiği elektrikli tepsileri deri ile de kaplayabiliyor.

2 yorum:

  1. Jantları gri olarak tercih etseler, aracın genel görüntüsü apaçi çizgisinden bir anda kurtulacak. Fakat o jantlar o kadar kötü duruyor ki...

    YanıtlaSil
  2. Ben de ısınamadım aracın tamamının siyah olmasına.

    YanıtlaSil