6 Aralık 2010 Pazartesi

A.R.T. G Streetline Sterling


Geçtiğimiz yıl Mercedes G55 AMG temelli aracını tanıtan Alman modifikasyon firması A.R.T., bu yıl da G400 CDI temelli çalışmasını sundu.

G Streetline gövde kitinde bir farklılık bulunmayan aracın çamurlukları genişletilirken kapıların alt kısmına büyük bir basamak eklenmiş. 22 inç çaplı jantlarla donatılmış olan aracın, çıkışları arka tekerlekler önünde bulunan egzoz sistemi toplam 6 çıkış sunuyor. Tamponları ve ön panjuru da yenilenen G400 CDI'ın gövdesi çift renge sahipken motor kaputunda ek hava çıkışları bulunuyor. Far grubu da makyajdan payını alırken tavana bir spoiler yerleştirilmiş.

İç mekanı müşterinin zevkine göre döşenebilen aracın koltukları baklava desenli deriyle döşenirken aynı deri ön konsol ve kapı içlerinde de kullanılmış. Arka kısmında iki adet tekli koltuk kullanılan otomobilin bu kısmı için eğlence sistemi de sunulmakta.

4 litre hacimli turbo Diesel motoru modifikasyon sonrasında 292 beygir güç, 624 Nm tork üretebilen SUV karbon fiber kaplamalar ve LED aydınlatmalar gibi opsiyonlar da sunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder