21 Aralık 2009 Pazartesi

A.R.T. G Streetline


Alman modifikasyon firması A.R.T., 2009 Dubai Motor Show sırasında Mercedes G55 AMG temelleri üzerine geliştirdiği aracı G Streetline'ı tanıttı.

Oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip olan aracın çamurlukları genişletilerek beyaz renkli ve 22 inç çaplı jantlarına yer açılmış. Bu genişlemeye uygun olarak marşpiyeler de dışarıya doğru uzarken ön ve arka tamponlar tamamen yenilenmiş. Her iki tamponda da bol bol LED aydınlatma kullanan A.R.T. ön tampona 6 adet sis farı eklemiş. Standart modelde kullanılan farları toplam 4 optikli Bi-Xenon farlarla değiştirilirken egzoz çıkışlarının sayısı da 6'ya yükselmiş.

İç mekanı da en az dışı kadar dikkat çekici olan SUV, 4 adet tekli koltuk ve neredeyse her noktada pembemsi kırmızı renge sahip deri döşeme sunuyor.

Aracın en çok gelişme kaydeden özelliğiyse motor performansı. Kompresör besleme yardımıyla 601 beygir güç, 800 Nm tork üretebilen 5.4 litre hacimli v8 motor sayesinde dev SUV 0'dan 100 km/s sürate 6.5 saniyede ulaşırken maksimum sürati 260 km/s'i buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder