12 Ekim 2010 Salı

Ford Transit SportVan


Ford'un en popüler ticari araç modeli Transit'in sportif versiyonu olan SportVan, yeni versiyonuna kavuştu. Önceki versiyonlarında olduğu gibi tek renk seçeneğine sahip olan aracın üretimi 100 adetle sınırlı.

Alt kısmı gövde rengine boyanan sportif tasarımlı bir ön tampona sahip olan aracın LED teknolojisi kullanan gündüz farları ve koyu renkli, 18 inç çaplı jantları modelin kolayca tanınmasını sağlıyor. Kırmızı üzerine çift beyaz şeride sahip olan gövdesi sportif görünüşü pekiştirirken genişleyen çamurluklar ve yeni yan etekler bu havayı devam ettiriyor.

Çift egzoz çıkışına sahip olan ticari aracın camları koyulaştırılırken arka tampona park yardımcısı eklenmiş. İç mekana geçildiğinde deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu haricinde direksiyondan kumanda edilebilen, 6 CD değiştiricili ses ve navigasyon sistemi dikkat çekiyor.

ABS ve EBD gibi elektronik yardımcıları standart donanımında sunan Transit SportVan, hız sabitleme sistemi, klima, elektrikli cam ve aynalar, alarm, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi, LED kargo alanı aydınlatması, deri koltuklar ve sis farlarını da standart veya opsiyonel olarak sunuyor.

2.2 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılan araç 140 beygir güce ve 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip. SportVan'ın İngiltere başlangıç fiyatıysa 22.630 Sterlin.

4 yorum:

  1. transit sadece transittir daha fazlası olmuyor maalesef bu tasarımla.

    YanıtlaSil
  2. RSY tasarım demişsin ama tasarım bile degil bu araç.Bildigin dikdörtgenler prizması.

    YanıtlaSil
  3. şimdi burdayım.

    YanıtlaSil