13 Eylül 2010 Pazartesi

Chevrolet Captiva


Chevrolet'nin popüler SUV modeli Captiva 2011 yılına makyajlanmış bir şekilde girecek. Markanın diğer modellerinde de bulunan burun tasarımına sahip olan yeni aracın iç mekanı da yenilenmiş.

Çift katlı ön panjur, daha köşeli farlar, yeni motor kaputu, çapları 17 ile 19 inç arasında değişen yeni jantlar ve şeffaf stoplarla eski modelden ayrılan aracın ön çamurluklarının arkasında bulunan işlevsiz hava çıkışları da makyajlanırken aynalara LED sinyaller eklenmiş.

İç mekan fotoğrafları henüz dağıtılmamış olsa da makyajla birlikte daha kaliteli malzemelere sahip olduğu söylenen bu kısımda yeni aydınlatma rengi de açık mavi olarak seçilmiş.

Yeni gövde rengi seçeneklerine de sahip olan aracın motor seçeneklerine de daha güçlü versiyonlar ekleniyor. Benzinli motor ailesine 3 litre hacimli, 258 beygir güç üretebilen bir v6 ve 2.4 litre hacimli, 171 beygir güç üretebilen dört silindirli bir ünite eklenen Captiva'nın 2.2 litre hacimli yeni turbo Diesel motorunun 163 ve 184 beygir güç üretebilen iki versiyonu bulunacak.

4 yorum:

  1. tasarım gerçekten harika ön taraftan çok sert, arka tarafta ise daha masum ve yumuşak.fiyat olarak ise çok iyi (2.0 benzinli standart satılan model şu an ki).fakat 2.2litre td motorun çok pahalı olacağı kanaatindeyim ülkemiz adına.Türkiye'ye geliş tarihi ne zamandır?

    YanıtlaSil
  2. Bildiğim kadarıyla bahar aylarında piyasada olacak. Fiyatı da zorunlu olarak yükselecek. Tabi otomobil üretici ve ithalatçılarımız adam gibi bir vergi sisteminde diretmezlerse.

    YanıtlaSil
  3. Onur bey merhaba,

    Xtrail almayı plqnlamaktaydim fakat özellikle sizin sayfanizdaki yorumlardan dolayı vaz geçtim. Aile 5 kişi ve 7 kisilik araç ihtiyacı var. Mevcuttada 2014 passat var. Captiva için yorumlarınızı, daha doğrusu 2.elde 7 kisilik araç tavsiyenizi duymak isterim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar D segmenti SUV modelleri arasında ikinci elde alınabileceklerden en dikkat çekeni Peugeot 5008 bence. Aslında Volkswagen Tiguan AllSpace ve Skoda Kodiaq başarılı araçlar ama DSG'nin uzun süre kullanım ardından insanları üzme riski bulunuyor. Üstelik 5008'in bu sene dışında Türkiye'ye gelen modellerinde daha performans odaklı 1.6 benzinli motor da mevcuttu.

      Sil