10 Ağustos 2010 Salı

Bentley Continental Flying Spur Arabia


İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley, yüksek satış rakamlarına ulaştığı pazarlara yönelik özel modellerin tanıtımına devam ediyor. 2010 Pekin otomobil fuarı sırasında Çin'e özel Continental Flying Spur Speed China'yı tanıtan firma şimdi de Ortadoğu pazarında bulunan Arap ülkeleri için 50 adetlik sınırlı üretim rakamına sahip olacak iki modelin tanıtımını yaptı.

Continental Flying Spur Arabia ve Speed Arabia olarak adlandırılan otomobillerin her ikisinde de "Arabia" amblemleri, 20 inç çaplı jantlar, havalandırmalı koltuklar, krom kaplamalar ve arka koltuklar için ahşap tepsiler sunuluyor. Otomobillerde standart olarak sunulan bir diğer donanımsa aracın sınırlı kontrolüne izin veren vale anahtarı.

Motorlarında bir yenilik yapılmayan araçların her ikisinde de çift turbo beslemeye sahip w12 motor görev yapıyor. Continental Flying Spur Arabia'da 550 beygir güç üretebilen motor aracı 312 km/s maksimum sürate ulaştırırken 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasını 4.9 saniyede tamamlatıyor. Continental Flying Spur Speed Arabia'nın kaputu altında 600 beygir güç, 750 Nm tork üretebilen motor 322 km/s maksimum sürat ve 4.8 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresine izin veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder