6 Mayıs 2010 Perşembe

Renault Grand Modus Geo Collections



Renault, Grand Modus serisi için özel donanımlı yeni bir model tanıttı. Geo dergisinin ismini taşıyan bu araçtan toplam 4.000 adet üretileceğini açıklayan Renault, araç sahiplerine Geo dergisine üç aylık abonelik de hediye edecek.

Ön çamurlukların üzerinde ve bagaj kapağında bulunan "Geo Collections" logoları sayesinde diğer modellerden ayrılan otomobilin arka camları koyulaştırılmış. İç mekanda siyah ve gri renkli döşemeler dikkat çekerken metalik görünümlü havalandırma ızgarası çerçeveleri ve direksiyon simidiyle vites kolunun deri kaplaması bu donanımın artılarından.

Ön koltuklarının arkasında katlanabilir masalar bulunan otomobilin tavanında da 6 litre hacimli bir göz bulunuyor. Aynaları elektrikli olarak katlanabilen araçta arka park sensörleri standart olarak sunuluyor. Hız sabitleme sistemi, klima ve direksiyondan kumanda edilebilen ses sistemini standart olarak sunan aracın her iki ön koltuğunun altında da saklama gözleri bulunuyor.

Toplam 1.075 Euro değerinde donanımı bedava sunduğu açıklanan bu Grand Modus Fransa, Belçika, Almanya ve Avusturya'da satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder