6 Mayıs 2010 Perşembe

Mercedes-Benz M Grand Edition


Ocak ayında SLK serisinin Grand Edition versiyonunu tantan Mercedes, bu donanım seviyesini M serisinde de sunmaya başladı.

İç kısmı siyaha boyanan farlar, AMG ön panjuru, koyulaştırılmış stop lambaları, ön ve arka alt korumaları, 19 inç çaplı jantlar, krom paketi, ön ve arka park sensörleri, alüminyum tavan rayları, bütün camlarda mavi renkli ısı kalkanı ve LED teknolojili gündüz farları gibi donanımları standart olarak sunan araçta çift renkli 20 inç çaplı jantlar ekstra donanımda sunuluyor.

İç mekana geçildiğinde ARTICO adı verilen deri döşemeyle kaplanmış koltuklar dikkat çekerken ön konsolun da deri kaplandığı görülüyor. Tavanın siyah kaplaması ambiyans ışıklarıyla birleşince güzel bir görünüm oluştururken AMG imzalı sportif direksiyon simidi, metal pedal seti ve kapı eşiklerinde bulunan metal korumalar sportif bir hava yaratıyor.

Deri döşemenin rengine kontrast oluşturan dikişler standart donanıma eklenirken özel donanımlı bu modeli, orta konsolda bulunan "Grand Edition" arması tamamlıyor.

Grand Edition paketi ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI 4MATIC, ML 350 BlueTEC 4MATIC, ML 450 CDI 4MATIC, ML 350 4MATIC ve ML 500 4MATIC modellerinde sunuluyor. Üzerinde çift kambur bulunan motor kaputu v8 motora sahip modellerde standart olarak sunulurken diğer modellerde opsiyonel olarak alınabiliyor.

ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY modeli için 48.590 Euro seviyesinden başlayan fiyatlarla satışına başlanan araçların başlangıç fiyatları (vergiler hariç) 64.590 Euro (ML 500 4MATIC) seviyesine kadar yükseliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder