7 Mayıs 2010 Cuma

BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia



Alman üretici BMW, roadster modeli Z4'ün en güçlü versiyonu olan sDrive35is'in "Mille Miglia" adlı donanım paketini tanıttı. Üreticinin 328 modeliyle 70 yıl önce kazandığı yarışı anma niteliği taşıyan özel seri otomobilden sadece 99 adet üretilecek.

Mat gri rengiyle daha ilk bakışta dikkatleri üzerine çeken otomobilin ön panjurunda bulunan böbrekler siyaha boyanmış. Ön ve arka tamponun şeklini değiştiren M aerodinamik paketiyle donatılan aracın jantları da 19 inç çaplı.

İç mekanında da dışında olduğu gibi bolca kullanılmış Mille Miglia logoları, gri renkli konsol ve kapı içi kaplamalarıyla kontrast oluştururken Alcantara kaplı ve kırmızı dikişlere sahip koltuklarla uyum içerisinde. Oturma alanları baklava desenli olan koltuklarla birlikte deri kaplı M direksiyon simidinde de kırmızı dikiş iplikleri kullanılıyor.

Motor ve şanzımanında bir değişiklik olmayan aracın turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru 340 beygir güç, 450 Nm (Overboost ile 500 Nm) tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli yarı otomatik şanzımanla donatılan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaşırken 100 km mesafede ortalama 9 litre benzin tüketiyor.

1 yorum:

  1. işte 10 sene sonra bireysel emeklilik paramı gömeceğim otomobil. son modeline tabii :)

    YanıtlaSil