9 Şubat 2010 Salı

Renault Scénic ve Grand Scénic Alyum


Otomobil modellerinde özel donanım paketleri sunmayı seven Renault, daha önce Modus ve Espace modelleri için sunduğu Alyum paketini Scénic ve büyük kardeş Grand Scénic için de sunmaya başladı.

Dynamique donanım seviyesini baz olarak kullanan otomobilde 17 inç çaplı jantları standart donanımında sunulurken "Premium paket" adı altında koyulaştırılmış arka camlar ve elektrikli açılabilen panoramik cam tavan da donanımlar arasında yerini almış. Karbon fiber benzeri kaplamalarla iç mekanına renk katılan otomobilde gelişmiş bir ses sistemi ve ortada kaydırılabilir bir göz bulunmakta.

105, 110, 130 ve 160 beygir güç üretebilen turbo Diesel ve 130 beygir güç üretebilen benzinli motorlarla satılan otomobilin bu donanım paketiyle ortalama 1.440 Euro daha ucuza geldiği belirtiliyor.

2 yorum:

  1. Sevgili Agamemnon,
    dynamique donanım seviyesi Türkiye'de yok, tahminen bu Alyum da olmayabilir. Bu haberi nerden aldın, birtek Fransa'da var gibi görünüyor şu an. Türkiye hakkında bilgin varsa , onu da paylaşabilirsen seviniriz.

    YanıtlaSil
  2. Özellikle donanımla ilgili haberlerin büyük çoğunluğu Türkiye'de bulunan standart müşteriyi ilgilendirmiyor malesef. Haberde de belirttiğim gibi Fransız üreticiler bu tip versiyonları çok seviyorlar ve üç büyük üreticinin de birçok değişik seri modeli var. Bunların çoğu gibi Alyum'un da ülkemize gelmesi zor.

    YanıtlaSil