9 Şubat 2010 Salı

ONYX Bentley Platinum GTO


İrlanda merkezli modifikasyon firması ONYX Concept, Bentley Continental GT temelleri üzerine geliştirdiği otomobili Platinum GTO'yu tanıttı.

Oldukça kapsamlı bir gövde kitine sahip olan aracın ön yüzüne baktığımızda tamamen yenilenmiş tasarımıyla ön tampon dikkatimizi çekiyor. LED gündüz farları entegre edilmiş olan tamponun alt kısmındaysa karbon fiberden üretilmiş bir splitter bulunmakta. Ön ızgarayla beraber farlar da koyulaştırılırken kaput üzerine ek hava yarıkları açılmış.

Aracın yan kısmına geçildiğinde çamurlukların genişletildiği gözlerden kaçmıyor. Ön çamurluk arkasına hava yarıkları eklenirken yan eteklerinde şekil ve büyüklükleriyle oynanmış. Bu kısımda dikkat çeken diğer unsurlarsa siyah renkli ve 22 inç çaplı jantlar.

Makyaj operasyonu, otomobilin arka kısmında da devam etmiş. Tamamen yenilenmiş olan tamponun alt kısmına karbon fiberden üretilen büyük bir difüzör konurken çift egzoz çıkışının şekli ovalden kareye çevrilmiş. Farları gibi stopları da karartılmış olan aracın bagaj kapağının üzerine karbon fiberden üretilen bir spoiler entegre edilmiş.

Süspansiyon sistemi modifikasyonu sonucunda araç alçalırken çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli motorda yapılan değişikliklerle maksimum gücün yaklaşık 640 beygire ulaşması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder